Algemene elektriciteitswerken

Bent u een nieuwe woning aan het bouwen of gaat u uw woning verbouwen? Dan kunt u beroep doen op ons: wij doen de nodige aanpassingen aan uw bestaande elektrische installatie, zodat die weer helemaal in lijn ligt van uw wensen en noden. Bij het bouwen van een nieuwe woning zorgen wij voor een volledige elektrische installatie op maat en met het oog op duurzaamheid en veiligheid.

Je dient goed na te denken over je elektrische installatie: kies je voor een klassieke installatie of of kies je voor meer gemak en comfort en ga je voor een Smart Home installatie? De elekrische installatie kan je dus best, bij het ontwerp van je woning, met ons of met je architect bespreken: inplanting van het aantal lichtpunten, schakelaars, stopcontacten... dit moet gebeuren in functie van de latere inrichting. Ook voorzieningen voor latere tuinverlichting integreer je best van bij het begin.

Tip: als alle sleuven voor de elektriciteit gemaakt zijn, maak er dan foto's van! Zo weet je later steeds waar de leidingen lopen en waar je nooit mag boren om één of ander aan de wand op te hangen.

Wil jij deel uitmaken van The H-Team?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x