Wie zijn wij

Kim Hoogmartens startte zijn bedrijf onder eigen naam in 1996. Op 1 augustus 2007 kwam Hoogmartens BVBA tot stand, een vennootschap tussen Kim en zijn broer Jan.

Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller zijn wij een vaste waarde geworden in de elektriciteitssector. Elke nieuwe installatie of renovatie wordt met de grootste zorg afgeleverd. Wij bestaan uit een team gekwalificeerde medewerkers die samen een breed scala aan kennis en vaardigheden hebben. Door onze jarenlange expertise dragen we vakmanschap, service en kwaliteit hoog in het vaandel. Dit maakt ons authentiek en betrouwbaar.

Wat doen wij

Hoogmartens biedt een hoogkwalitatief aanbod van technieken op maat.  

Onze klantenportefeuille bestaat zowel uit particulieren als industrie, zoals bedrijven, rusthuizen, scholen, overheidsinstanties, apotheken enz. 

Ons takenpakket omvat elektrische installaties met- of zonder domotica, leveren & plaatsing van verlichting,  plaatsing van warmtepompen, zonnepanelen en ventilatie, automatisatie van poorten en sanitaire installaties.

Service, kwaliteit en voortdurend investeren in onze medewerkers staat centraal. Door constante bijscholing blijven wij op de hoogte van nieuwe technologie├źn en ontwikkelingen. Zo kunnen wij u zeer doelgericht de beste oplossing voor iedere uitdaging aanbieden. Daarnaast werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde partners en materialen die op hun beurt kwaliteit en betrouwbaarheid bewezen hebben.

Een team van 10 professionele installateurs staat voor u klaar!Wil jij deel uitmaken van The H-Team?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x