Klimatisatie

In een hedendaagse woning is klimaatcontrole onmisbaar. Ook voor ventilatie, Airconditioning,  warmtepompen en zonneboilers kan u bij ons terecht.

Airconditioning

Wenst u een perfect geklimatiseerde ruimte dan kan een goed geïnstalleerd airconditioning systeem de oplossing bieden. Niet enkel koelen is mogelijk, maar met de nieuwste systemen is zelfs verwarmen geen probleem. Op deze manier  kan u meer genieten van de anders veel te warme of te koude veranda waar u graag tot rust komt maar helaas te weinig gebruik van maakt.

Ventilatie

De perfecte luchtkwaliteit bereikt u enkel met voldoende ventilatie. Maar met de nieuwe isolatie normen is dit niet evident. Alle spleten en kieren waardoor vroeger nog wat verse lucht binnenkwam  worden volledig gedicht.  En ramen en deuren blijven liefst zo veel mogelijk gesloten zodat geen energie verloren gaat. Helaas is dit nefast voor de lucht kwaliteit. Een goed ventilatie systeem Type C,C+ of D kan voor u een oplossing zijn.  Maar ook andere ventilatie toepassingen zitten in ons assortiment. Contacteer ons zeker voor meer info.

Warmtepompen en zonneboilers

Energie is een veel besproken item de laatste jaren. Waarom uw woning niet verwarmen of het sanitair warm water niet opwekken door de energie uit de lucht of de zon te onttrekken?

Bij een lucht-water  of een lucht-lucht warmtepomp wordt  energie uit de buitenlucht onttrokken en gebruikt om de woning te verwarmen.

Door de jaren heen hebben we een mooie samenwerking met Fujitsu opgebouwd. Ze stellen de kennis en ervaring ter beschikking om kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke airconditioners en warmtepompen te ontwikkelen én te ontwerpen zodat u van een uitzonderlijk comfort kunt genieten. De modellen zijn stijlvol, fluisterstil, gebruiksvriendelijk en energiezuinig. Bovendien kunnen ze niet enkel de koeling, maar ook de verwarming en vochtigheid van uw kamers regelen.

Een zonneboiler is gekoppeld aan een aantal zonnecollectoren op het plat of hellend dak die de energie van de zon omzetten naar heerlijk warm water voor uw afwas, bad of douche. Geen extra gasfactuur, geen lege gas- of mazouttanks maar een eeuwig aanwezige energie bron. De zon en de lucht. Ook voor deze producten kan u rekenen op professionele ondersteuning en opvolging van uw project.

Voor warmtepompen loopt het verlaagd 6% btw-tarief permanent verder voor woningen die minder dan 10 jaar oud zijn.

Goed om weten: Ook voor industriële koelcellen, frigo's, koeling voor wijnkelders e.d. kan u bij ons terecht.

Wil jij deel uitmaken van The H-Team?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x