Verlichting

Deskundig lichtadvies nodig?

Woorden als 'Verlichting' en 'verlichten' duiden op een proces. De achttiende-eeuwer dacht in termen van dynamiek, beweging en vooruitgang. Ook wij denken zo.

Verlichting en duurzaamheid gaan steeds meer hand in hand. Fabrikanten ontwikkelen bijzonder energie-efficiĆ«nte lichtbronnen en armaturen. De voortdurende ontwikkeling van LED-verlichting is daar het resultaat van. De laatste 10 jaar is de LED-technologie sterk geĆ«volueerd en kan LED als volwaardige algemene en functionele verlichting gebruikt worden voor alle toepassingen. Voordelen van ledverlichting: lager energeverbruik , lange levensduur, lagere temperatuur.

Verlichting bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je interieur. Daarom is het essentieel een lichtplan uit te werken als je gaat bouwen of verbouwen.

We kunnen u hierin bijstaan en houden rekening met uw verwachtingen. We beschikken over voldoende technische kennis en productinformatie om u advies te geven over de verschillende aspecten van verlichting: lichtbronnen, armaturen, lichtsterkte, sturing...

We werken hiervoor samen met enkele partners:

Wil jij deel uitmaken van The H-Team?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x