Offerteaanvraag warmtepomp

Energie is een veel besproken item de laatste jaren. Waarom uw woning niet verwarmen of het sanitair warm water niet opwekken door de energie uit de lucht of de zon te onttrekken?

Bij een lucht-water  of een lucht-lucht warmtepomp wordt  energie uit de buitenlucht onttrokken en gebruikt om de woning te verwarmen.

Door de jaren heen hebben we een mooie samenwerking met Fujitsu opgebouwd. Ze stellen de kennis en ervaring ter beschikking om kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke airconditioners en warmtepompen te ontwikkelen én te ontwerpen zodat u van een uitzonderlijk comfort kunt genieten. De modellen zijn stijlvol, fluisterstil, gebruiksvriendelijk en energiezuinig. Bovendien kunnen ze niet enkel de koeling, maar ook de verwarming en vochtigheid van uw kamers regelen.

Een zonneboiler is gekoppeld aan een aantal zonnecollectoren op het plat of hellend dak die de energie van de zon omzetten naar heerlijk warm water voor uw afwas, bad of douche. Geen extra gasfactuur, geen lege gas- of mazouttanks maar een eeuwig aanwezige energie bron. De zon en de lucht. Ook voor deze producten kan u rekenen op professionele ondersteuning en opvolging van uw project.

Voor warmtepompen loopt het verlaagd 6% btw-tarief permanent verder voor woningen die minder dan 10 jaar oud zijn.

We schenken de nodige aandacht aan uw aanvraag. Om u een correcte offerte te bezorgen, gelieve rekening te houden met 1-4 weken verwerkingstijd.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Wil jij deel uitmaken van The H-Team?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x